Ontdek onze verrassende suggestiemenu’s

Beste klanten,

Bistro De Postiljon wilt van al uw feesten een “echt feest” maken.
Onze Chef heeft met zorg enkele suggestiemenu’s in Lokeren voor u samengesteld,
zodat u ruimschoots thuis een keuze kunt maken.
Uiteraard kunnen wij ook voor u een klassiek menu samenstellen, afhankelijk van uw budget.

Menu A 35 €

*Carpaccio Witblauw-rundsvlees met roquette-salade en parmezaan

of

Duo van kaas-en garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie

*Sliptongetjes met remouladesaus, citroen, waterkers en aardappelpuree

of

Speenvarkenshaasje met warme seizoensgroentjes, overgoten met een mosterdroomsaus
& amandelkroketjes

*Huisbereide mousse van Callebaut-chocolade

of

Crème brulée met exotisch fruit

*Koffie of thee met zoetmakertje


Menu B 35 €

*Gemarineerde verse zalm met zure dilleroom & krokante toast

of

Tomaat Mozzarella met pesto & basilicum

*Mechelse koekoekfilet met seizoensgroentjes, Archiducsaus en krokant aardappelgebak

of

Victoriabaars met prei & mousseline-aardappelen

*Dame Blanche

of

Verwenbordje met huisgemaakte lekkernijen

*Koffie of thee met praline


Menu C 40 €

*Gandahamkroketjes op een gemengde salade met stukjes meloen

of

Scampi curry met rode cherrytomaatjes

*Chateaubriand met saus naar keuze, primeurgroenten & frietjes

of

Kabeljauw met prei, blanke botersaus & kasteelaardappelen

*Huisbereide Tiramisu met verse karamel

of

Fruit –en chocoladebavarois op een spiegel van vanille

*Koffie of thee met mondjesplezier


Menu D 40 €

*Cocktail van grijze garnalen uit de Noordzee

of

Bordje Mangalicaham, wellicht de meest verfijnde ham van het Pata Negra-varken met smout & hoevebrood

*Eendeborst met gekarameliseerde appeltjes, gedroogde vijgen & kroketjes

of

Konijnenbout met kriekenbier & krokant gebak

*Sorbetpalet met exotisch fruit & vruchtencoulis

of

Nougat glacé met honing op een vanillespiegel

*Koffie of thee met verwennertje

 
Menu E 45 €

*Tartaar van Schotse zalm met radijssausje & tuinsla

of

Carpaccio van tonijn met tapenade van zwarte olijven & kappertjes

*Bloemkoolsoep met pancetta

*Gelakte eendenborst met gekarameliseerd fruit & amandelkroketjes

of

Gebraiseerd speenvarken met seizoensgroentjes, licht mosterdsausje geparfumeerd met gember & krokant gebak

*Dessertbord “De Postiljon-Bistro”

*Braziliaans aroma of thee met versnapering


Menu F 45 €

*Gerookte zalm met mierikswortelsaus, knapperige toastjes & waterkers

of

Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola

*Aspergeroomsoep met kwarteleitje & broodcroutons

*Parelhoenfilet met Véronique-sausje & vleugje cointreau, muskaatdruifjes & aardappelgarnituur

of

Geroosterd varkenshaasje met seizoensgroentjes, aardappelkroketjes en archiducsaus

*Bisquit van fruit op vanillecoulis

*Koffie of thee met mondjesplezier

Indien u in deze menu's uw gading niet vindt, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze Chef.
Hij zal u graag helpen u te begeleiden, naar het welslagen van uw feest, ongeacht uw budget.
Wenst u een ijstaart of heeft u iets speciaals te vieren, alles kan besproken worden!


Kindermenu 20,00 €

*Tomatensoep met balletjes

*Borst van hoevekip met appelmoes en verse frietjes

of Mini fishsticks met aardappelpuree

of Verse hamburger met appelmoes en verse frietjes

of Gehaktballetjes met tomatensaus en kroketjes

*Kinderijsje


Dranken

*Aperitiefformule met Cava Créador Brut:
(Parelende Cava Brut & fruitsap, repasse met 2 koude en 2 warme hapjes) + 11 €
*Aperitiefformule met Martini Brut Spumante:
(Heerlijke Spumante & fruitsap, repasse met 2 koude en 2 warme hapjes) + 11 €
*Wijn/Drankenformule:
(Witte, rode wijn & tafelwater + repasse, tijdens menu)
Wie geen wijn drinkt, heeft keuze uit bieren of frisdranken.
Deze formule eindigt na het uitschenken van de koffie of thee + 12,5 €


Opmerking reservatie:

Deze menu's dienen op voorhand gereserveerd te worden (één week).
Deze menu's zijn enkel verkrijgbaar vanaf 6 personen.
Er geldt slechts één menu per tafel.
De keuzemogelijkheden dienen op voorhand doorgegeven te worden!

Contacteer ons


Maak ook kennis met onze kaart en dagmenu’s en neem contact op via de contactpagina voor uw reservatie of cadeaubon. Onze keuken is doorlopend open van woensdag tot en met zondag.

Back to Top