Onze specials

Hier vindt u al onze specials.

Maak ook kennis met onze kaart en neem contact op via de contactpagina voor uw reservatie of cadeaubon.

Onze keuken is doorlopend open van woensdag tot en met zondag.

SUGGESTIES v/d CHEF

Vanaf 01/10/2023

Voorgerecht:

* Erwtensoep met croutons & gebakken spekreepjes

* Kroket kalfszwezerik (2st) met notensla, pijnboompitjes & truffelolie

* Carpaccio van St-Jacobsvrucht met pesto van zwarte olijf, gekonfijte tomaat & tobiko-viseitjes

Hoofdgerecht:

* Gegratineerd witlof in de oven met ham, kaassaus & puree

* Gegratineerd vispannetje v/d chef met garnituur naar keuze

* Varkenswangetjes op grootmoeders wijze met garnituur naar keuze

* Wilde eendenfilet met appelsiensausje, gebraiseerd witlof, appeltje, veenbesjes & amandelkroketten

* Ribeye "witblauw" 350 gr. met saus naar keuze & frietjes

* Zeeuwse mosselen op diverse wijze (info kelners)

* Alle mosselen worden geserveerd met brood of frietjes & mosselsausje

Dessert:

* Rijstpap met warme krieken

* Normandische appeltaart met kaneelroomijs, geroosterde amandelschilfers & crème anglaise

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken