Hier vindt u al onze specials.
Maak ook kennis met onze kaart en neem contact op via de contactpagina voor uw reservatie of cadeaubon.
Onze keuken is doorlopend open van Maandag tot en met Zondag.
SUGGESTIES v/d CHEF
Vanaf Vrijdag 3 Oktober 2024
Voorgerecht:
* Pompoensoep met croutons, gebakken spekreepjes en opgeklopte verse room
* Wildkroketjes (2st) met rucola, verse vijgen en honing
* Trio wildpaté met uienconfituur en rozijnenbrood
Hoofdgerecht:
* Gegratineerd witlof met ham, kaassaus en aardappelpuree
* Gegratineerd vispannetje "De Postiljon" met garnituur naar keuze
* Ribeye "witblauw" 350 gr. met saus naar keuze, fris groentenslaatje en frietjes
* Stoofpotje van wild (everzwijn en hert) met amandelkroketten
* Wilde eendenfilet met appelsiensausje, gebraiseerd witlof, appeltje gevuld met veenbesjes en amandelkroketten
* Hertenfilet met appeltje gevuld met veenbesjes, spek, boontjes, gebraiseerd witlof, spruitjes en amandelkroketten
Dessert:
* Sabayon van Liefmans kriekenbier met Amarenakers
* Normandische appeltaart met kaneelroomijs, crème anglaise en geroosterde amandelschilfers
Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op!