Onze specials

Hier vindt u al onze specials.

Maak ook kennis met onze kaart en neem contact op via de contactpagina voor uw reservatie of cadeaubon.

Onze keuken is doorlopend open van Maandag tot en met Zondag.


SUGGESTIES v/d CHEF

Vanaf Vrijdag 3 Oktober 2024

Voorgerecht:

* Pompoensoep met croutons, gebakken spekreepjes en opgeklopte verse room

* Wildkroketjes (2st) met rucola, verse vijgen en honing

* Trio wildpaté met uienconfituur en rozijnenbrood

Hoofdgerecht:

* Gegratineerd witlof met ham, kaassaus en aardappelpuree

* Gegratineerd vispannetje "De Postiljon" met garnituur naar keuze

* Ribeye "witblauw" 350 gr. met saus naar keuze, fris groentenslaatje en frietjes

* Stoofpotje van wild (everzwijn en hert) met amandelkroketten

* Wilde eendenfilet met appelsiensausje, gebraiseerd witlof, appeltje gevuld met veenbesjes en amandelkroketten

* Hertenfilet met appeltje gevuld met veenbesjes, spek, boontjes, gebraiseerd witlof, spruitjes en amandelkroketten

Dessert:

* Sabayon van Liefmans kriekenbier met Amarenakers

* Normandische appeltaart met kaneelroomijs, crème anglaise en geroosterde amandelschilfers


Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op!

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken