Hier vindt u al onze specials.
Maak ook kennis met onze kaart en neem contact op via de contactpagina voor uw reservatie of cadeaubon.
Onze keuken is doorlopend open van Maandag tot en met Zondag.
SUGGESTIES v/d CHEF
Vanaf Zaterdag 15 November 2024
Voorgerecht:
* Witloofsoepje met zure room en hamreepjes
* Herfstrisotto met bosduiffilet en kampernoelies
* Wildkroketjes met gebakken herfstchampignons en truffelmousseline
* Gebakken coquilles met zalfje van pastinaak en witte wijnsaus
Hoofdgerecht:
* Vegetarische risotto met groene asperges en loempia
* Gegratineerd witlof met ham, kaassaus en aardappelpuree
* Gegratineerd vispannetje "De Postiljon" met garnituur naar keuze
* Ribeye "witblauw" 350 gr. met saus naar keuze en frietjes
* Zeebaarsfilet met Butternut, koriandersausje en kruidenpuree
* Wildragout (hert/everzwijn) met herfstgarnituur en amandelkroketten
* Fazant "fine champagne" met herfstgarnituur en amandelkroketten
* Hertenfilet met Butternutgratin, herfstgroentjes en peperroomsaus
* Hazerugfilet "Harlekijn" met herfstgarnituur en knolseldergratin
Dessert:
* Huisgemaakt gebak van de dag
* Peche Melba met roomkaas, vanille en koffiecrumble
* Coupe Mövenpick-vanilleroomijs met warme krieken en geroosterde amandelschilfers
* Duo chocolademousse van Callebautpastilles
Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op!